Diari d’aprenentatge

per Anna Monteagudo

per Anna Monteagudo

Aquest diari d’aprenentatge esdevé una part més personal del portfolio. No es tracta d’un recull de les tasques realitzades a classe, amb l’alumnat, sinó d’un seguit de reflexions i evidències sobre el meu procés d’aprenentatge com a docent. A continuació, llavors, trobaràs diferents entrades que van reflectint el meu desenvolupament en les accions formatives de les quals he format part.

knolling

Knolling

Regles d'ortografia. Normes bàsiques per a escriure bé

Regles per a escriure bé

Per tal de presentar les normes ortogràfiques bàsiques de forma esquemàtica i visual, hem creat estes infografies. Anirem ampliant-les a poc a poc!

Podeu descarregar-les per fer-ne ús a classe, imprimir-les, o el que vullgueu.

Capçalera infografia subjecte i predicat

Els passos per a identificar subjecte i predicat.

Hi ha formes senzilles de reconèixer el subjecte d’un verb, sense buscar qui realitza l’acció ni sense preguntar al verb “qui?”.

Encara que semblen les opcions més fàcils, a la llarga, no fan més que embolicar el personal.

Segueix els passos d’esta infografia és una bona idea perquè es quede clar.

Debats a l'aula

Els debats a l’aula

Infografia debate

Un dels recursos que més joc dona per practicar l’expressió oral, així com el contingut que es vullga treballar, són els debats.

Ací vos proposem sengles infografies per dur-lo a terme.

Un rere l'altre

Pot semblar estrany això de no alçar la mà per parlar, però en realitat, quan ho hem posat en pràctica, hem vist que és la clau per a l’autogestió de cada participant. Si durant les classes sovint parlen un per damunt d’altres, aconseguint un guirigall cada volta major, d’esta manera, s’observen, es respecten i estan atents i atentes.

Vídeo-desitjos 2021

Per tal d’elaborar el vídeo en què exposeu el vostre desig per a 2021, vos deixe en aquesta entrada tota la informació sobre com ha de ser la gravació i ítems que s’avaluaran d’aquesta tasca.

Rúbrica. Tasca creativa

Podeu adjuntar la tasca en el formulari següent: 

Entrega

Punxa ací per lliurar la tasca a la professora